Ето ги: Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха бебетата си за първи път! (виж близнаците тук)

Ето ги: Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха бебетата си за първи път! (виж близнаците тук)
Гласувайте за статията

Анна Курникова и Енрике Иглесиас взривиха света с първите снимки на малчуганите си!

Първи снимки на близнаците Никълъс и Луси – бебетата на Анна Курникова и Енрике Иглесиас. Фотосите се появиха снощи в Инстаграм, където бяха публикувани от щастливите родители.

Енрике Иглесиас

Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха бебетата си за първи път след раждането им

Нарочно или не, певецът и тенисистката се бяха снимали поотделно с всяко едно от децата си. Като и двете бебета бяха облечени в сиво. Така на практика не може да се разбере кое е момиченцето и кое момченцето. Но едно е сигурно – и двете са големи сладурчета.

Припомняме, че близнаците на Анна Курникова и Енрике Иглесиас се родиха точно преди месец. Това са първите деца на 42-годишният Енрике и 36-годишната Анна.

Не можем да пропуснем да напомним обаче, че при раждането на бебетата бяха засечени доста странности. Като примерно това, че Курникова беше забелязана на моторница в океана в самия ден на ражденето. И най-вече фактът, че никой не я видя с корем през тези девет месеца.

Това нямаше как да не бъде забелязано от медиите и таблоидите зад океана. И до днес една от версиите за бременността на Курникова е, че такава всъщност е нямало изобщо. А децата са износени и родени от сурогатна майка.

В това няма нищо нетипично. Най-яркият пример е Роналдо, чиито наследници също са родени от сурогатни майки. Единствено последното му бебе дойде от корема на половинката му Джорджина Родригес.

Ето ги малките сладури, снимани по отделно с мама и тате

Анна Курникова грее от щастие

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар