Любовница на Люис Хамилтън: Той искаше тройка с мен и Никол, наричаше я с обидни имена! (подробности + снимки)

Любовница на Люис Хамилтън: Той искаше тройка с мен и Никол, наричаше я с обидни имена! (подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Люис Хамилтън искал тройка с Никол Шерцингер и приятелката й!

Четирикратният световен шампион на Формула 1 Люис Хамилтън е искал да прави тройка с Никол Шерцингер и нейната приятелка Вероника Вейл. Последната се радва на доста пищни форми, а през 2015-та година има авантюра с пилота.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер доста си е напатила с Люис Хамилтън

Това разкри самата Вейл в интервю за английски медии. Вероника сподели, че двамата с Хамилтън се запознали чрез онлайн кореспонденция и не след дълго се срещнали. По искане на Люис, който бързо предприел свалки към нея.

Двамата изкарали една страстна почивка на Барбадос, а след като се прибрали у дома пилотът й предложил тройката с Никол Шерцингер. Вероника отказала категорично и оттогава Хамилтън прекратил отношенията си с нея.

Колкото до връзката му с Никол Шерцинтер, Вейл разкри, че Люис се е държал твърде противоречиво с певицата и настоящо гадже на Григор Димитров.

„Люис ми каза, че Никол настоява да сключат брак и очаква в най-скоро време той да й предложи. Истината е, че той искаше един ден това да се случи, но ми призна, че още не е готов.

Когато Никол разбра, че скоро няма да се сгоди, направо побесня и го напусна. Това вбеси и Люис, който я наричаше с какви ли не обидни епитети“, разкрива в интервюто си Вероника Вейл.

За сметка на това обаче ето, че Шерцингер извади късмет с Гришо. Който я обожава, цени и уважава като жена.

Ето я и знойната Вероника Вейл, с която пилотът искал да прави тройка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар