Царството й свърши: Добромир Гущеров посече Светлана Василева по жесток начин! (истината шокира)

Царството й свърши: Добромир Гущеров посече Светлана Василева по жесток начин! (истината шокира)
Гласувайте за статията

Добромир Гущеров каза край на разгулния живот на Светлана Василева със сина му!

Маркови дрешки, лични фризьори, чисто нов джип… Всички тези екстри дойдоха дюшеш на Светлана Василева от връзката й с Християн Гущеров. Голямата й любов се оказа подплатена с големи пачки пари, които синът на Добромир Гущеров от месеци пръска с лека ръка.

Светлана Василева

Светлана Василева вече няма да може да точи с бясна скорост парите на Гущеров

Краят на приказката на плеймейтката обаче явно дойде. А капката, която преля чашата на търпението на Добромир Гущеров, бе новината за годежа на сина му с блондито.

Оказа се, че Християн е планирал да падне на колене пред Светлана на 28 януари и да й подари прескъп пръстен с диамант. А след това двамата да решат на коя точно дата ще се вземат.

Е, това взимане дойде в повечко на Гущеров – старши. Бившият червен депутат направо побеснял и обявил, че този фарс е време да приключи. Той категорично забранил на сина си да се бракува за Василева. Ако не иска да си брои стотинките като женен мъж.

„Направиш ли тази глупост, лев няма да видиш от мен. Женете се, правете се, но сами. Да ви видя как ще се оправите като тази жена и един ден трудов стаж няма. Каква й е професията, какво й е образованието – да смуче парите ни ли?!“, гневял се Добромир Гущеров и с право.

Действително до момента така и не се е разбрало някога Светлето наистина да е работела нещо. Освен да се снима по реклами, разбира се. И ако за Християн в това няма нищо лошо, то баща му, който знае как се печелят пари, бързо ще му отвори очите по въпроса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар