Попиляха Мегз в социалните мрежи: Как може да се хвали с подобен ужас?

Попиляха Мегз в социалните мрежи: Как може да се хвали с подобен ужас?
Гласувайте за статията

Мегз отново възбуди социалните мрежи

Мегз качи видео на поредното си пътно-транспортно произшествие. Миглена Каканашева-Мегз сякаш се фука с пътните инциденти, които претърпява. Миньнчоте този път показа на фейсбукарите как е спукала гума. На видеото се вижда не само зверски разцепената гума, ами и тотално поразената джанта. Дори и предния капак, който е изкривен, след като се блъснала в тротоара.

Мегз

Мегз не спира да се хвали с катастрофите си

От признанията й пред камерите става ясно, че топ дизайнерката е карала докато намери безопасно место. И това обяснява огромните щети по колата й. Изглежда Коко Шанел от Раковски е адски наплашена от летния си инцидент. Припомняме, че бе блъсната от камион, докато чакаше пътна помощ.Тогава не само предницата й бе смачкана, ами и целия двигател бе извън строя.

В друго клипче магьосницата на иглата се похвали, че колата й, клас Г, е потънала в кал, все едно е ходила на сафари.

Докато Мегз счита това за адски забавно, в социалните мрежи не мислят така. Там я укоряват, че е прекалено разглезена и се хвали лигаво, защото не пази вещите си, понеже има пари. И може да замени веднага с други. Или да й ги подарят богати гаджета.

„Как може да се хвали с подобни ужасии. Катастрофира, нехайна е към автомобила си и се фука с клипчета. Срамота”, не спират да я корят в социалните мрежи.

Там й припомнят, че докато колата й бе на ремонт, тя подкара ферарито на любовника си.

Пред Сашка Васева в Къщата на ВИП Брадър призна за още две катастрофи. Мегз разкри тогава, че се е блъскала в автобус и трамвай. Преди четири години пък черния й джип се самозапали на пътя. И то защото бе немарлива и не обърнала внимание на сигналите на таблото на возилото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар