Джена изригна: В „Пайнер” цари само фалш и лицемерие! (Виж още какви кирливи ризи изкара)

Джена изригна: В „Пайнер” цари само фалш и лицемерие! (Виж още какви кирливи ризи изкара)
Гласувайте за статията

Джена изригна срещу музикална компания „Пайнер”

Джена изкара кирливите ризи на гилдията. Певицата призна истини, за които отдавна се подозираше. Поп фолк дивата взриви всички с откровените си думи. Брюнетката каза, че в бранша и „Пайнер” цари само фалш, лицемерие и злоба, а певиците дори не се поздравявали в коридорите на фирмата.

Джена

Джена разкри цялата истина за „Пайнер“

„Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки. И едва ли не живеем заедно, но това не е така. Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата обаче се промениха за лошо“, каза Джена.

Припомняме, че съпругата на Атанас Стоев-Малкия Канар направи дует с Преслава. Но след това не покани гласовитката от Добрич дори на сватбата си.

Причините са ясни и повече от очевадни. И те са, защото сред колежките й битува злоба, завист, лицемерие и удари под кръста, което унищожава и последното човешко чувство в гилдията.

Поп фолк изпълнителката призна също ,че от известно време не си говори и с Галин. Причините били отново същите. Злобата а и завистта разяждал и всичкии всичко в бранша и в „Пайнер” включително.

Още Камелия разкри машинациите, интригите и схемите, които царят в „Пайнер”. След нея Андреа отново проговори за всичките тези грозни неща, които се случват в димитровградската музикална компания.

Но противниците им опонираха,че те говорят така защото са напуснали вече фирмата.

Сега обаче Джена го направи, докато е част от нея. И не се притеснява да говори право и открито, въпреки че още не е дала заявка за напускането на „Пайнер”.Което й прави чест!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Джена изригна: В „Пайнер” цари само фалш и лицемерие! (Виж още какви кирливи ризи изкара)”

  1. Bai Ivan

    ян. 25. 2018

    Uff taq Djena, doskoro beshe nai-vyrlata zlatotyrsachka, a sega mai neshto ne e mn dovolna ot jivota i obvinqva drugite…

Добавете коментар