Джена изригна: В „Пайнер” цари само фалш и лицемерие! (Виж още какви кирливи ризи изкара)

1

Джена изригна срещу музикална компания „Пайнер”

Джена изкара кирливите ризи на гилдията. Певицата призна истини, за които отдавна се подозираше. Поп фолк дивата взриви всички с откровените си думи. Брюнетката каза, че в бранша и „Пайнер” цари само фалш, лицемерие и злоба, а певиците дори не се поздравявали в коридорите на фирмата.

Джена
Джена разкри цялата истина за „Пайнер“

„Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки. И едва ли не живеем заедно, но това не е така. Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата обаче се промениха за лошо“, каза Джена.

Припомняме, че съпругата на Атанас Стоев-Малкия Канар направи дует с Преслава. Но след това не покани гласовитката от Добрич дори на сватбата си.

Причините са ясни и повече от очевадни. И те са, защото сред колежките й битува злоба, завист, лицемерие и удари под кръста, което унищожава и последното човешко чувство в гилдията.

Поп фолк изпълнителката призна също ,че от известно време не си говори и с Галин. Причините били отново същите. Злобата а и завистта разяждал и всичкии всичко в бранша и в „Пайнер” включително.

Още Камелия разкри машинациите, интригите и схемите, които царят в „Пайнер”. След нея Андреа отново проговори за всичките тези грозни неща, които се случват в димитровградската музикална компания.

Но противниците им опонираха,че те говорят така защото са напуснали вече фирмата.

Сега обаче Джена го направи, докато е част от нея. И не се притеснява да говори право и открито, въпреки че още не е дала заявка за напускането на „Пайнер”.Което й прави чест!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Bai Ivan казва

    Uff taq Djena, doskoro beshe nai-vyrlata zlatotyrsachka, a sega mai neshto ne e mn dovolna ot jivota i obvinqva drugite…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.