Кейти Пери шокира: Жертва съм на социалните мрежи! (Ето какво призна още певицата)

Кейти Пери шокира: Жертва съм на социалните мрежи! (Ето какво призна още певицата)
Гласувайте за статията

Кейти Пери изригна срещу социалните мрежи!

Кейти Пери изригна срещу постоянната зависимост от социалните мрежи. Много звезди изразяват недоволството си от социалния клюкарник. Те негодуват и показват тревогата си от постоянната си зависимост от тях. Това направи и ексцентричната Кейти Пери.

Кейти Пери изригна срещу социалните мрежи

Певицата също се изкара жертва на мрежите Фейсбук, Туитър, Инстаграм и други. Без да се притеснява от никой и нищо, както тя си знае, поп дивата се оплака от тази показна публичност и липса на лично пространство.

Така звездата разкри страшната зависимост от мрежите и опасността която е надвиснала не само над известните личности, но и над обикновените хора.

„Много от нас вече живеят заради едната снимка, която ще пуснат в социалните мрежи. А лайковете се превърнаха в новата валута. Трудно е, защото ми се иска да можех да не мисля за това, а просто да си живея живота.

Но истината е, че купуваме дрехи и продукти, позираме по определен начин или отиваме на дадено събитие, само за да си направим снимката, която да пуснем в социалните мрежи.

Ако продължаваме да сме толкова крайни, това ще е краят на цивилизацията ни. Трябва да открием баланса. Аз също се опитвам да го намеря, защото съм жертва на тези мрежи, както и всички останали“, сподели в свое интервю Кейти Пери.

33-годишната американска певица заяви открито, че обмисля варианта дали да не закрие личния си профил изцяло. Както и варианта да ограничи до минимум своите постове, коментари, снимки и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар