Край с Тишо: Виж как го остави Венета Райкова! (Още подробности)

Край с Тишо: Виж как го остави Венета Райкова! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова повече спечели от разпада на брака си

Венета Райкова остави Тишо без никаква недвижима собственост. След като стана ясно, че водещата и Тихомир слагат край на брака си, те побързаха да разделят и имуществото си. Близки до вече бившото семейство разкриват как точно са извършили подялбата. И кой ще поеме попечителството над сина им Патрик.

Венета Райкова

Край с Тишо, Венета Райкова му взе всичко

Венета Райкова прибира всичко. За блондинката остава цялото семейно имущество. Както жилището им, така и семейната кола. Разбира се и грижите по общото им дете.

Тишо буквално остава гол като пушка. Тепърва ще трябва да събира за нов дом, както и за кола, с която да се предвижва до работното си място.

Преди дни водещата на „Папараци” била засечена да излиза много рано от дома си в столичния квартал „Изток”. Тя била със сина си Патрик. След като се качили на колата си, майката завела малчугана в частна занималня. А следобед и до школото му- 133 СУ „А.С. Пушкин“, пише zajenata.bg.

Преди да се разпадне брака им, Тихомир се качваше на семейната кола, за да закара сина си до занималнята. И после се предвижваше до офиса на хазартната фирма, в която работи.

Припомняме, че бившият вече съпруг на Венета Райкова се занимава с управление на казина. Преди това бившият брадър беше ресторантьор и притежаваше заведение за индийска храна.

Според клюките една от версиите за раздялата на съпрузите е тази, че Тишо не подкрепил жена си при съдебното дело с Юксел Кадриев. И тя сама изплащала 30-те бона, които колегата й я осъди заради интервюто с бившата му жена в „Горещо”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар