Бомба: Пребитата Сани Алекса мина на жени! (скандални снимки + неочаквани разкрития)

Бомба: Пребитата Сани Алекса мина на жени! (скандални снимки + неочаквани разкрития)
Гласувайте за статията

Сани Алекса се е зарекла, че повече не иска и да чува за мъже!

Помните певицата Сани Алекса, която стана известна не толкова с участието си в Х Фактор, а с побоя от гаджето си. Както знаем, шведът Сами Кей имаше връзка с нея няколко месеца, а впоследствие я преби жестоко.

Сани Алекса

Сани Алекса не ще и да чува повече за мъже, преминала е на жени

Скандалът гръмна в медиите, когато Сани Алекса се показа цялата в отоци, кръвонасядания и синини. Правиха се множество интервюта, включително и със Сами Кей, който до последно отричаше истинността на твърденията й.

Според него Сани Алекса си беше измислила цялата тази драма, за да го изнудва и манипулира. Каква е истината и къде е разковничето за всичко това, си знаят най-добре само те двамата.

Оказа се обаче, че певицата не искала и да чува за мъже след травмата от шведа. Което е съвсем нормално и често срещано при жени с постравматичен стрес от мъжко физическо насилие.

Напоследък Сани Алекса се била „преориентирала“ и преминала към собствения си пол, разкриха близки до обкръжението й източници. Както ще видим на снимката, тя често се забавлявала и изглеждала истински щастлива в компанията на едрогърда млада дама.

Какви са точно отношенията между двете и дали са нещо повече от приятелки, предстои да разберем тепърва. Важното е, че се разбират и видимо се обичат.

Ето ги двечките как сладко си гукат в джакузито – дали са само приятелки обаче, или има и нещо повече?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар