Даниел Петканов с уникално, променящо живота му решение! Направи най-големия жест за Алекс, родителите й не могат да повярват

Даниел Петканов с уникално, променящо живота му решение! Направи най-големия жест за Алекс, родителите й не могат да повярват
Гласувайте за статията

Даниел Петканов е решен на всичко този път връзката му с Александра да потръгне и дори да бъде вечна!

Да, той е влюбен, а когато един мъж е влюбен, той може да направи абсолютно всичко за своята жена. Именно такъв е случаят с Даниел Петканов в момента.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов стана друг човек заради Алекс

Журналистът е осъзнал най-голямата си грешка миналия път. Тя не е свързана с изневерите, защото Александра Богданска научи за тях чак в Къщата.

Това, в което Дани е сгрешил най-много, е поведението му на несериозен мъж. Той не е вдъхвал увереност у Алекс, че може да разчита на него, че е със зрял човек до себе си, който винаги ще я подкрепи в тежките мигове.

Даниел Петканов до голяма степен се е бил вглъбил в образа на Лудия репортер и това е накарало манекенката да се чувства несигурна в него. Така е започнала да излиза с други мъже.

Затова журналистът решил веднъж завинаги да скъса с образа на Лудия репортер. Той взел решение вече да не се държи така инфантилно в ефир, защото не отговаря на възрастта му.

А тя е 32 г. Една възраст, в която се предполага, че вече трябва да бъде глава на семейство.

Всъщност именно натам се е запътил бившият брадър. Той се ожени през октомври и следващата стъпка е да има деца.

Говори се, че Алекс даже вече е бременна. Може би точно заради това репортерът е решил да се промени коренно.

Тази промяна е добра новина за родителите на Александра Богданска. Те никога не са харесвали Дани, защото винаги са го считали за повърхностен и несериозен. Самата красавица го разкри в Къщата. Сега би трябвало вече да са доволни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар