Само седмица след като роди за първи път: С певицата Магда е свършено?

Само седмица след като роди за първи път: С певицата Магда е свършено?
Гласувайте за статията

Магда ще се посвети изцяло на майчинството!

Певицата Магда има 15-годишна кариера зад гърба си, която може да захвърли на боклука. Тя обмисля да сложи край на всичко, тъй като вече има по-важни цели в живота.

Магда

Магда може да се прости с кариерата си на чалга певица

34-годишната красавица смятала, че е време да отдели повече време на личния си свят. Мъжът й изкарвал предостатъчно, така че тя можела да си позволи да не работи изобщо.

Магда се била много запалила по майчинството и всичко свързано с него. Дори се била вманиачила на тази тема още преди да роди.

Фолк дивата от много време опитва да си има дете, но сякаш все не можеше да си намери своя сродна душа за тази цел. След като Красьо Черния я размотаваше с години, тя най-после успя да се вземе в ръце и вече е семейна жена.

Магда роди момиченце, което кръсти Никол. Това се случи преди една седмица и все още всичко е твърде прясно за родилката.

Затова тя продължава да се възстановява в болницата, където обмисля дали да спре с чалгата. Ако това стане факт, ще разочарова едни от най-старите поп-фолк фенове, тъй като нейната кариера започна от не чак толкова близката вече 2003 година.

Според запознати, Магда е искала да стане майка още преди десетина години. Това било сбъдната мечта за нея и затова смятала да се посвети на дъщеря си изцяло.

Интересното е, че певицата даже си е махнала силикона, за да може да кърми новороденото. Явно наистина взима майчинството много на сериозно, което е похвално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар