Андрей Арнаудов се надява детето му да не прилича на него, а на майката Емануела – ето защо!

Андрей Арнаудов се надява детето му да не прилича на него, а на майката Емануела – ето защо!
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов не иска да предаде нататък своя външен вид!

Тв продуцентът Андрей Арнаудов най-после ще стане баща след няколко месеца. Той крие упорито от всички какъв ще бъде полът на бебето, но пък вече си мечтае как ще изглежда то.

Андрей Арнаудов и Емануела Толева

Андрей Арнаудов е луд по стройната Емануела Толева и иска детето им да прилича на нея

Според запознати, Андрю не искал изобщо детето му да прилича на него визуално. Той имал доста ниско самочувствие в това отношение и затова се надявал бъдещият му син или дъщеря да прилича на майка си Емануела Толева.

Това важало в най-голяма степен, ако е момче. Тв водещият не искал в никакъв случай синът му да стане нисък като него.

Андрей Арнаудов е само 169 см. и това винаги му е било комплекс. Той разправял пред свои приближени, че ръстът му още от малък го притеснявал и затова все си нямал гадже в училище.

Днес обаче Мистър „Сблъсък“ не може да се оплаче от липса на женско внимание. Той прекара през леглото си някои от най-красивите жени на България. В това число попаднаха дори уникални хубавици като Бориса Тютюнджиева и Надя от „Елит“.

Андрей беше и женен веднъж, но за много кратко. Сръбкинята Даниела Яков обаче не му роди деца, тъй като продуцентът тогава още не беше готов.

Сега обаче той е на 38 г. и явно най-накрая е узрял да бъде баща. Неговата избраница е висока цели 181 см. и затова Арнаудов се надявал детето да се метне не нея.

Емануела действително е много красива и стройна. С Андрю изглеждат доста странна двойка, защото той е много по-нисък и по-възрастен от нея, но явно това не го притеснява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андрей Арнаудов се надява детето му да не прилича на него, а на майката Емануела – ето защо!”

  1. с

    ян. 19. 2018

    39 години

Добавете коментар