Край с Брад Пит: Анджелина Джоли си има нов мъж! (Виж тук)

Край с Брад Пит: Анджелина Джоли си има нов мъж! (Виж тук)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли и Брад Пит тръгнаха в различни посоки

Анджелина Джоли и Брад Пит най-вероятно повече няма да бъдат семейство. Журналистите не спираха да събират една от най-красивите двойки в Холивуд, но шансът това да се случи е равен на нула.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли замени Брад Пит с Прач Ли

Няма как семейството отново да стане цяло и единно. В публичното пространство започнаха да свързват Брад Пит с младата актриса Ела Пернел. После името на блондина се замеси със звездата от „Игра на тронове” Емили Кларк.

Анджелина Джоли също дълго не близа любовни рани. Първоначално медиите разпространиха клюката, че тя ще се омъжва за арабски милиардер. Сега съобщават, че холивудската красавица се среща с камбоджанския режисьор Прач Ли.

Шушука се, че 38-годишният чаровник покорил сърцето й още при запознанството им. Двамата се срещнали на снимачната площадка на филма „Първо убиха моя баща”. В лентата се разказва за масовите убийства в Камбоджа. Според близки до холивудската знаменитост той бил мъжа, от когото тя имала нужда.

Мачото се родил по време на управлението на червените кхмери, но родителите му успели да избягат в САЩ. Затова с бившата жена на Брад Пит имали много общи теми. Освен това се разбирали от половин дума и споделяли общи житейски ценности. Новият й приятел й показал родината и забележителностите на страната си.

Двамата били забелязвани често на мероприятия, организирани от камбоджанската диаспора в Америка. Нито един от тях обаче не потвърждава или отрича да имат връзка. Но според близки до звездата има положителни промени в поведението и външния й вид.

По всичко изглежда, че личния живот на Анджелина Джоли се нарежда. Не такова е положението при вече бившия й съпруг. Брад Пит излизал от дома си само, за да посети лекар-специалист. Той живеел близо до дома на Анджелина и децата. Те посещавали баща си няколко пъти в седмицата в неговата къща.

Актьорът се опитва да вкарва в ред личния си живот, но засега трудно му се получава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар