Джена и Наско Стоев с царски имен ден! (Eто какво получиха тримата Атанасовци)

Джена и Наско Стоев с царски имен ден! (Eто какво получиха тримата Атанасовци)
Гласувайте за статията

Джена и Атанас Стоеви празнуват царски имен ден за най-малкия член на звездната фамилия

Джена и съпруга й празнуват троен Атанасов ден. Фамилията на Канарите за първи път имат троен празник. Поп фолк дивата рано-рано тази сутрин побърза да поздрави най-скъпите си хора с големия ден.

Джена и фамилия празнуват троен имен ден

Топ певицата пусна мило послание в социалните мрежи е мрежи по случай тройния празник на звездната фамилия. Тя поздрави сина си Атанас Трети, мъжа си Атанас-младши и свекър си с пожелание светията, на когото са кръстени, да ги закриля.

Този път на една маса ще седнат при поколения. Празникът известната музикантска фамилия ще празнува в София, а не в Катуница, както миналата година. Канарите са известни с това, че обичат много гости, пищни трапези, ценят българската кухня и празнуват с много песни и танци.

Масата вече е отрупана с деликатеси и национални вкусотии, баница и торта също не липсват, коментират близки до фамилията. А пък гостите им са винаги в изобилие..

Още от сутринта звездната фамилия получаваше картички и мили пожелания от многобройните си фенове.

Очакват се големи изненади и много подаръци за малкия Наско от популярната певческа фамилия. Само след два месеца бебето на Наско и Джена Стоеви, на 24-ти март, ще навърши годинка.

Дойенът на музиканската фамилия и съпругата му Надя се върнаха скоро от съседна Турция. Там те празнуваха новогодишните празници. Свекърът и свекървата на Дженя бяха поканени от български изселници да им гостуват.

А звездата на „Пайнер” със съпруга си и малкия Наско бяха на почивка в Пампорово, от където се върнаха преди дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар