Блазе й: Виж в какво превръща Росен Плевнелиев гаджето си! (Деси Банова не може да повярва)

Блазе й: Виж в какво превръща Росен Плевнелиев гаджето си! (Деси Банова не може да повярва)
2 (40%) 1 vote

Деси Банова не може да повярва още на това

Деси Банова напусна Нова телевизия в началото на годината. Синоптичката вече има своя заместничка на екрана. 38-годишната Деси Банова вероятно няма да се върне в медията. Въпреки уверенията на шефовете й, че ще има собствено предаване.

Деси Банова

Плевнелиев прави Деси Банова бизнес дама

След като стана гадже на Росен Плевнелиев, нещата коренно се измениха за блондинката.Новото любовно увлечение на бившия държавен глава най-вероятно ще има коренно различно занимание. Което изобщо няма да е свързано с телевизията.

Цели двадесет години Деси Банова съобщаваше прогнозата за времето по Нова телевизия. Ходеше по различни конференции за климатичните промени на времето. Въпреки това чаровната дама не мръдна и на йота в развитието си нагоре. До сега, след като стана гадже на екс президента Росен Плевнелиев.

„Не мога повече. Омръзна ми да размахвам ръце наляво и надясно, и да се кълча пред картата всяка вечер. Искам да се развивам”, не спирала да каканиже Деси Банова пред любимия си.

Според близки до новата двойка именно президента обещал неговата любима повече да не се мъчи в медията, а да я уреди с по-перспективно занимание.

Според слуховете новото й занимание няма да е свързано с телевизията. В момента вече бившата синоптичка регистрира собствена фирма, най-вероятно финансирана с парите на милионера Плевнелиев.

На този етап не е ясно какъв ще е предмета на дейност на фирмата на Банова. Но според слуховете най-вероятно ще е брокерска къща за недвижими имоти. Всичко обаче е само в сферата на предположенията. Въпреки това синоптичката се похвалила пред приятелки, че още не може да повярва на това, което й се случва. И че е доволна от новото си бъдещо занимание.

„Е, все пак до рамото на Росен Плевнелиев подхожда повече една бизнес дама. А не една синоптичка”, коментират със завист клюкарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар