Андрей върна жеста на Иван Христов, двамата стават още по-близки! Вече са направо като братя, ето защо!

Андрей върна жеста на Иван Христов, двамата стават още по-близки! Вече са направо като братя, ето защо!
Гласувайте за статията

Иван Христов и Андрей Арнаудов са почти като роднини, те са неразделни цял живот! Двамата са си най-близките хора на света, въпреки че имат жени до себе си!

Едно огромно приятелство става все по-голямо и по-голямо. Иван Христов и Андрей Арнаудов са много близки и сега ще станат още повече, научи екипът на Kliuki.bg.

Иван Христов и Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов трогна Иван Христов по невероятен начин

Вторият е поканил първия за кръстник на бъдещето си дете. То ще се появи на този свят през лятото, а кръщенето му трябва да се осъществи до края на годината.

Андрей дълго чакаше да стане баща, но си струваше, защото избра най-правилната жена за тази цел. Емануела Толева е не само красива, но и много умна.

Тя нямала нищо против кръстник на бебето й да бъде именно най-добрия приятел на мъжа й. Даже считала, че това е идеалният избор.

По този начин Андрю връща жеста на Иван Христов. Преди доста години пак имаше кръщене, а на него дъщерята на Ванката Ава бе пръстена по покровителството на Арнаудов.

Въпреки че Ава расте с разделени родители, Андрей все още много я обичал. Той продължавал да й подарява подаръци за празниците и да се опитва да й бъде духовен наставник в живота.

Същото се очаква да прави и Иван с детето на своя приятел. Няма съмнение, че двамата са вече направо като братя.

Припомняме, че те се познават от 6-годишни. Прекарали са почти целия си живот заедно и е логично да са толкова близки. Приятелство като тяхното не се среща никак често.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар