Джена разплака Преслава, но не от радост: Вече нищо между тях не е същото!

Джена разплака Преслава, но не от радост: Вече нищо между тях не е същото!
Гласувайте за статията

Джена не иска Преслава за приятелка и няма мърдане от тази позиция!

Доскоро Преслава беше една от малкото колежки, които Джена понася. Вече обаче е друго, тъй като двете са имали взрив помежду си.

Преслава, Джена

Преслава и Джена можеха да станат най-добри приятелки, но уви

След като Галена я предаде, Преси отчаяно започнала да си търси приятелки в „Пайнер“. Тя искала да има някого, на когото да се опре в компанията, защото отвсякъде й хвърляли злобни подмятания и погледи.

Петя Колева видяла своя шанс за нова най-добра приятелка в Джена. Двете направиха дует преди година, а по време на снимките на видеоклипа много си паснали като характери.

Преслава обаче останала като поразена след отхвърлянето от Джена. Мис „Грешни мисли“ нямала нищо против Преси, но просто не искала да има приятели в „Пайнер“.

Малко след това Джена дори не покани Преслава на сватбата си с Наско Стоев. Това се е възприело от Мис „Режим неприлична“ като удар под кръста.

Петя много държала да стане близка с разградчанката. Тя продължила да я търси, но постоянно бивала отхвърляна.

Приятели на Преси, които не са от чалга гилдията, разкриват, че певицата направо се била влюбила в своята колежка. Много й допаднала като човек и затова останала разочарована от случилото се след това.

Тя се надявала, че поне Джена ще я пожелае, след като всички останали в компанията я ненавиждали. Причината е, че дълги години Митко Димитров лансираше Преси най-много. Затова Галена беше единствената й близка там, но и тя я предаде.

По всичко личи, че приятелството в тези среди е твърде фалшиво и нетрайно. Жалко, ако някои са имали илюзии, че не е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар