Изненада: Атанас Колев с шокираща реакция за бременността на Мария Илиева!

Изненада: Атанас Колев с шокираща реакция за бременността на Мария Илиева!
1 (20%) 1 vote

Атанас Колева днес можеше да бъде бащата на бебето на Мария Илиева!

Едно от най-чаканите бебета скоро ще се появи на бял свят. Мария Илиева е в много напреднала бременност и всеки момент ще се сдобие с първата си рожба.

Мария Илиева и Наско

Атанас Колев се радва, че не той оплоди Мария Илиева

Детето е от Георги Михайлов, който е само на 27 г. Певицата обаче можеше сега да чака бебе от още по-млад мъж в лицето на Атанас Колев, който наскоро навърши 20 г.

Наско любеше 40-годишната си колежка в продължение на година, в която тя го убеждаваше с всички сили да й направи бебе. Той така и не се излъга, което я накара да го изостави.

Сега, виждайки, че друг я е забременил, Атанас Колев изпаднал в неистово щастие. Той осъзнал, че се е отървал на косъм от това да бъде баща на нежелано от негова страна дете.

Все пак почти никой мъж не иска да стане татко на 20 г., преди дори да е завършил висшето си образование. А Наско в момента се занимава сериозно с медицина, той следва именно това в София.

Що се отнася до Мария Илиева, тя сбъдна мечтата си. Ще стане майка, макар и малко късно. Това беше нейно желание от поне 5 години.

Вече не е тайна, че поп дивата си пада по млади мъже, при това доста млади. Жоро е с цели 13 години по-млад от нея, но явно е подготвен да бъде татко.

Наско Колев все още е с младежки разсъждения. Той жадува за голямата сцена, славата, секса и всички удоволствия, които предлага живота. Затова той се радва, че се е измъкнал от бремето да носи отговорност за чужд живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар