Жесток удар по бременната Емануела, Андрей я срази жестоко!

Жесток удар по бременната Емануела, Андрей я срази жестоко!
2 (40%) 1 vote

Андрей Арнаудов може да става баща, но определено не е узрял напълно! Той отказва да стане изцяло пораснал мъж!

Тъмни облаци надвиснаха над Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Това, че ще си имат бебе, не значи, че ще се и оженят.

Андрей и Емануела

Андрей Арнаудов ще има дете от Емануела Толева, но няма да се ожени за нея

Телевизионният продуцент съобщил на спортистката, че няма никакво намерение да се жени отново. Той бил толкова разочарован от своята любов с Даниела Яков, че вече не вярвал в брака.

Това направо секнало ентусиазма на Емануела, която се надявала, че след като забременее и стане майка на първородното дете на Андрей, той най-после ще я направи своя съпруга.

Тв водещият обаче не само не вярвал в брака, но и не бил подготвен за него. Разводът му със сръбкинята го научил да не бърза и му показал, че именно това е направил с нея.

„Не трябваше да се женя толкова бързо, не знам какво съм си въобразявал.“ – твърди и до днес Андрей Арнаудов.

Лошото за него обаче е, че Емануела Толева, като всяка жена, жадува да се види в бяла рокля. Тя си представя сватбата си сигурно от 14-годишна, което прави доста тъжен факта, че може би никога няма да я получи.

Все пак дори и това, че реши да я направи майка на детето си, пак е доста за Андрей. Той се води като странен в това отношение, дълго време не беше готов да порасне.

Емануела е много по-млада от него, но вече е по-пораснала. Тя изглежда фантастично, но това не я спря да тръгне да си разваля фигурата доброволно.

Като бременна манекенката със сигурност ще напълнее, но тя е много висока, така че едва ли ще е фатално за нея. Да му мисли Андрей, че ако бебето прилича на него, то ниският ръст му е гарантиран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар