Яна Димитрова пръсна Петко от гордост! Орлин Павлов си скубе косите от яд (СНИМКИ)

Яна Димитрова пръсна Петко от гордост! Орлин Павлов си скубе косите от яд (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Яна Димитрова доказа красотата си още веднъж, за радост на съпруга си!

Танцьорката Яна Димитрова разби на пух и прах клишето, че омъжените жени с деца са запуснати и не се поддържат. Тя пусна снимки от плажа, на които се вижда истината за нея, забеляза Kliuki.bg.

Яна Димитрова и Петко

Яна Димитрова е като истински трофей за Петко

Оказва се, че двете бременности изобщо не са повлияли на визията й. Все още изглежда така, както по време на Dancing Stars, където се запозна и залюби с Петко Димитров.

Именно бизнесменът е единственият мъж, който се радва на тези прелести от снимките от 5 години насам. Той е имал много жени в живота си, но определено е доказал, че умее да подбира.

Преди време Петко беше с ослепителната Мария Игнатова. Има син от нея, но в крайна сметка двамата не бяха един за друг и се разделиха.

Следващата жена с главно „ж“ в живота му е именно Яна. Всъщност тя е жената на живота му, въпреки че е немалко по-млада от него.

Тези кадри, които виждате по-долу, могат само да накарат Орлин Павлов да си скубе косите, че вече не е с танцьорката. Тя го заряза заради настоящия си мъж, но певецът след това така и не намери истинската любов.

Красавицата пък доказа любовта си към Петко, като от Яна Акимова се превърна в Яна Димитрова. Прие фамилията на съпруга си, което е знак за вярност и безкрайна отдаденост.

Вижте за какво дупе става въпрос и какви форми има танцьорката! Неслучайно има точно тази професия, защото е ясно, че с танци се поддържа срахотно тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Яна Димитрова пръсна Петко от гордост! Орлин Павлов си скубе косите от яд (СНИМКИ)”

  1. ГОСТ

    сеп. 24. 2018

    НЯКОИ СИ СКУБЕ КОСИТЕ И ТОВА ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ НЕ Е ОРЛИН ПАВЛОВ

Добавете коментар