Всеобщата любов към Меган и Хари

Всеобщата любов към Меган и Хари
Гласувайте за статията

Всеобщата любов към Меган и Хари, младата двойка – символ на модерното и различното в кралската династия на Вликобритания явно се радва на доста голямо публично одобрение.

Бъдещата снаха на лейди Елизабет Втора е не просто известна, тя вече е и любимка на Англия, младите я харесват, няколкото посещения на Хари и половинката му го доказват. те бяха последвани от множество хора, които искаха да се снимат с тях и да получат автографи. 

Катрин очаква трето бебе

Хари и Меган посетиха няколко мероприятия, повечето бяха заедно с доста деца. Разбира се журналисти и репортери се радват на еуфорията около бъдещето семейство, затова и снимките им са множество.

Всички обичат Хари и Меган

Меган е много обичана, почти колкото по-големият брат Уилям и Кейт, сега и Хари и любимата му печелят доверие и всеобща симпатия, коментират в изданието – Ева, а също и ние се присъединяваме към феновете на младите наследници на короната. 

Освен поданиците на Острова и в цял свят, Хари и Меган имат доста доброжелатели и определено и ние от „Клюки.Бг“ очакваме отразяването на тяхната предстояща сватба. може би след раждането  на третото дете на Катрин вниманието ще се насочи изцяло към по-младите наследници на една от най-популярните монархии по света. Желаем им много късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар