Стана ясно защо Преслава разкара Станимир Гъмов!

Стана ясно защо Преслава разкара Станимир Гъмов!
Гласувайте за статията

Станимир Гъмов не може да спре да пие и това се оказва фатално в живота му!

Актьорът Станимир Гъмов се показа като любител на алкохола във „ВИП Брадър“ преди малко над 2 години, а сега става ясно, че точно това съсипва живота му. Той го е закъсал здраво в личен план и лошото е, че няма желание да промени нещо.

Станимир Гъмов и Преслава

Преслава не издържа на пиенето на Станимир Гъмов

Оказва се, че именно редовното пиене кара жените да бягат от него. Никоя не искала да се обвързва сериозно със заклет пияч и от това страдал единствено Гъмича, пише HotArena.net.

С началото на новата година актьорът решил най-после да си намери жена. Той пробвал да сваля различни дами, но нито една от тези, които му харесвали за сериозна връзка, не му се вързала, защото знаела, че ще го гледа постоянно пиян.

Счита се, че точно алкохолът е причината за развода на Станимир Гъмов с майката на сина му. Двамата с Ани изживяха една бурна любов, която завърши катастрофално преди години.

Най-голямата болка на Гъмов е причинена именно от алкохола. Днес той не живее с детето си заради своя порок.

Говори се, че певицата Преслава също зарязала Станимир заради честото му пиене. След като двамата излезли от Къщата, опитали нещо като връзка, но тя видяла ежедневието на актьора, което било пълно с алкохол, и се отвратила.

Проблемите на Гъмича, които пиенето му е причинило, не са свързани само с жените. Той бе уволнен от Кукления театър преди година, тъй като постоянно ходел пиян на работа или пък закъснявал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар