Кейт Мидълтън бременна и щастлива с трето бебе

Кейт Мидълтън бременна и щастлива с трето бебе
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън бременна и щастлива с трето бебе. Както е известно Катрин – херцогинята отново е бременна и сега с третата си бременност тя сякаш сияе и най-сетне се чувства доста добре.

Катрин очаква трето бебе

И при първите си две бременности, Кейт се чувстваше доста зле в първите месеци. Тя имаше гадене и доста отпаднала. Сега в очакване на трето дете, тя е най-активна и се среща с много от своите поданици.

Както се пише и в „Ева“, напоследък Кейт придружава Уилям на редица негови официални срещи и мероприятия на Острова. Любовта на хората се усеща навсякъде, както коментират и цитират и в „Ева“.

Нека добавим, че огромна част от англичаните, особено младата генерация очаква с нетърпение именно Катрин и първородният син на Чарлс – принц Уилям да поемат короната и да обединят населението. А към момента и по-младият Хари се радва на обществено одобрение, той и половинката му са отново харесвани. Хари символ н а модерното и младия дух, а Уилям изразяващ традицията, консервативното възпитание и стил, класическото монархическо излъчване. Двамата символично обединяват населението, тоест монархията отново събира Англия. Ние от „Клюки. Бг“ също можем да кажем, че наследниците на Даяна са пример и в много отношения носят нейния чар и класа, с което напомнят за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар