Аделина е бясна на Борис Солтарийски заради Невена Цонева!

Аделина е бясна на Борис Солтарийски заради Невена Цонева!
Гласувайте за статията

Борис Солтарийски попадна на много ревнива жена, която го следи изкъсо!

Облаци надвиснаха и над семейството на Борис Солтарийски и прелестната Аделина. Двамата се обичат много, но това поражда болезнена ревност в брака им.

Борис Солтарийски и Аделина

Борис Солтарийски все още държи жена си под напрежение

Откакто Невена Цонева работи рамо до рамо с Борко, Ади не можела да си намери мира. Тя постоянно се чудела дали мъжът й не флиртува с колежката си или дали просто не разговарят като приятели.

Несигурността на Аделина идвала от голямата красота на победителката в „Мюзик айдъл“. Досега Ади не проявявала такава ревност, защото намирала Цветелина Грахич и Лилия Стефанова за нищожна конкуренция.

След идването на Невена Цонева обаче нещата се промениха. Вече има много красива вокалистка до Борис Солтарийски и жена му с право ревнува.

Все пак певицата е обвързана сериозно с Венелин Венков от „Ку-ку бенд“ и надали ще се отдаде на флирт с Борко. Тя има и дете от Венко, което прави цялата картинка още по-трудна за изневяра.

Аделина обаче си навивала наум, че мъжът й може да й измени. Тя по природа била много ревниваи не понасяла половинката й да разговаря с друга жена, какво остава за нещо повече.

Самата Ади е много красива и затова ревността й е леко странна. Тя може да има всеки мъж до себе си, но избра Борис Солтарийски.

Не е тайна, че преди години дори самият Слави Трифонов си беше паднал по нея, но я отстъпи на своя подчинен. Това говори явно колко красива е Аделина Солтарийска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар