Анджелина Джоли за Брад Пит: Хващала съм го с мъже много пъти!

Анджелина Джоли за Брад Пит: Хващала съм го с мъже много пъти!
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли пак атакува бившия си съпруг!

Очевидно Анджелина Джоли не може да преглътне, че Брад Пит я прежали толкова бързо. Тя не спира да сипе жлъч и омраза по негов адрес, което не й прави чест.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли пак оплю Брад Пит

Последният пример е, че Анджи атакува Брад на тема сексуалност. По думите й, предадени от нейна приятелка, той е бил бисексуален.

„Хващала го е с мъже в леглото много пъти. Сама ми го е споделяла. Още първия път трябваше да го напусне, защото такива хора не се променят.“ – твърди близка до Анджи.

В крайна сметка това не е нещо напълно ново. От много години се говори и за Брад Пит, и за Анджелина Джоли, че са на двата бряга. Дори се счита, че това е част от причината за разрива помежду им.

Актьорът е бил обвиняван в какви ли не похождения сред младите мъже. Говори се, че обичал да го прави от време на време с някой слаби крехък младеж само за да си докаже мъжествеността.

При Анджелина Джоли нещата са дори по-страшни. Тя имала цели връзки с жени, за които твърдеше, че й са просто приятелки. Разбира се, и до днес никой не й вярва за това.

Раздялата им преди година и половина шокира света, понеже те бяха считани за перфектната двойка. Тази перфектна двойка обаче се оказа твърде перверзна, което понякога пречи на връзката.

Анджи и Брад не успяха да останат дори приятели след развода. Те запазиха негативни чувства един към друг, въпреки че имат 6 законни деца.

Вече всеки търси щастието самостоятелно. Дали той ще го намери с мъж или тя с жена, остава да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Анджелина Джоли за Брад Пит: Хващала съм го с мъже много пъти!”

  1. Кети

    ян. 23. 2018

    За нея може, но за него не може?! А не след дълго ще види и дъщерите си на двата бряга, те натам са тръгнали, с тая прекалена свобода, която им дава.

Добавете коментар