Гери-Никол взривява ефира! „Яката дупара“ ще помогне на Маги Халваджиян да лапне огромна пачка пари

Гери-Никол взривява ефира! „Яката дупара“ ще помогне на Маги Халваджиян да лапне огромна пачка пари
Гласувайте за статията

Гери-Никол се престраши и най-после ще я видим във формат, различен от музикален!

Певицата Гери-Никол ще бъде гвоздеят на тазгодишното „Като две капки вода“. Тя се е съгласила да вземе участие в забавното шоу срещу много тлъст хонорар.

Гери-Никол

Гери-Никол спасява Капките

Очаква се обаче продуцентът Маги Халваджиян не просто да си избие тези разходи, но и да излезе на сериозна печалба след пролетта. Все пак в предаването му ще участва най-популярната тийн звезда у нас, което предполага много смс-и от тийнейджъри.

На „Яката дупара“ се залага твърде много този сезон. Тя е ексцентрична и предизвикателна, което буди голям интерес как ще се справи при въплъщенията в други личности на сцената.

„Като две капки вода“ не е музикален формат, но в него пеенето заема голямо място. Всички имитации изискват пеене.

Счита се, че това е убедило Гери-Никол Георгиева да се включи в проекта. Тя искала нещо, в което малко от малко има и музика.
Маги Халваджиян вече втори сезон поред прави този хитър ход с тийнейджърските гласове. Миналата година също убеди тийн звезда да участва в лицето на Михаела Маринова, която дори накрая излезе краен победител.

Арменският продуцент се слави като почитател на старото и харесващ само вечните рок и поп класи, но е видно, че прави опити да се промени. Той явно вече също е забелязал, че без новото не може. Затова започна да залага на новата вълна звезди в българската музика.

Дали Гери-Никол ще повтори подвига на Михаела и ще спечели шоуто, предстои да разберем. Със сигурност този сезон на предаването вещае много интересни моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар