Елена Паришева променя живота на Магда! Това, което я посъветва, е твърде жестоко за чалга феновете

Елена Паришева променя живота на Магда! Това, което я посъветва, е твърде жестоко за чалга феновете
Гласувайте за статията

Магда е готова да последва Елена по пътя на любовта!

Неотдавна ви информирахме, че Магда обмисля да спре с пеенето, за да се съсредоточи върху майчинството си. Певицата роди през този месец и лети на крилете на щастието.

Магда и Елена

Елена промена Магда?

Оказва се, че в основата на всичко това е Елена Паришева. Бившата пайнерка мътела главата на своята приятелка още от началото на бременността й.

Ели убеждавала Магда да спре с пеенето, защото има кой да ги издържа с бебето и може да бъде само изрядна домакиня и майка. Изпълнителката на „Море и суша“ обаче все още се колебаела.

Елена изгаряла от желание още една нейна колежка да последва примера й, защото така нямало да се чувства като неудачница в кариерата си. Макар двете с Магда да са близки от години, Паришева се надявала да види своята дружка на същото дередже като нея.

Нека припомним за по-малко паметливите, че Елена имаше обещаваща кариера в чалгата, когато се включи в Ивелин Попов. Той е футболист и непрекъснато си мести местоживеенето. За да има семейство с него, тя се отказа от всичко тук и го последва зад граница, за да му роди две деца.

Ели не съжалявала за избора си, но и до днес имала моменти, в които се съмнявала, че е постъпила правилно. Затова една подобна постъпка на нейна приятелка щяла да й вдъхне увереност, че не е сгрешила.

Магда обаче е далеч по-дълго на сцената, отколкото беше Елена преди време. Тя е известна от цели 15 години и краят й със сигурност би дошъл доста по-трудно и мъчително.

След няколко месеца ще разберем какво решение е взела бившата изгора на Красьо Черния. Изборът й може да промени целия й живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Елена Паришева променя живота на Магда! Това, което я посъветва, е твърде жестоко за чалга феновете”

  1. Мими

    ян. 31. 2018

    Няма да ни е мъчно ако спре. Незнам и кой я слуша все още, без глас и талант. Само тоалети, изкуствени коси и джуките са й много важни в последно време. Да си седне вкъщи

Добавете коментар