Кубрат Пулев мисли как да предложи на Андреа! Иска да бъде неповторимо

Кубрат Пулев мисли как да предложи на Андреа! Иска да бъде неповторимо
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев най-после се взе в ръце и ще се жени за Андреа!

Доживяхме и Кобрата да мисли за брак. 36-годишният боксьор сякаш бе оставил Андреа във вечно чакане, но най-после то ще свърши.

Андреа и Кобрата

Кубрат Пулев най-после иска Андреа за съпруга

Кубрат Пулев вече бил решен да предложи на певицата, но проблемът пред него идвал оттам, че не знаел как точно да го направи. Искал да бъде неповторимо, много романтично и тя да го разказва до живот.

Негови приятели издават, че засега имал няколко идеи, но още не бил избрал на коя да заложи. В главата му се въртяло нещо за свирене на цигулка и екзотично местенце, но идеята му още не била напълно избистрена.

Кубрат обаче вече е свършил по-трудната работа. Купил е годежния пръстен, който най-вероятно му е излязъл поне 10 хил. лв, а може и повече. Сега остава да видим как и къде ще й го поднесе и дали ще падне на коляно.

Андреа от много дълго време го чака да се реши. До дни тя ще навърши 31 г. и вече няма за кога да чака животът й да започне.

Двамата са заедно от над 10 години. Уникално много време, в което обаче нито се ожениха, нито си направиха деца.

Това по всяка вероятност ще стане тази година. Тъй като е традиционалист, Кубрат Пулев искал първо да се ожени и чак след това да има наследници.

Андре била по-разкрепостена в това отношение, но и тя започнала вече да си се представя с булчинска рокля. Макар никога да не е била като типичните момиченца, които си мечтаят за принца на бял кон, певицата не може да отрече, че би й харесало да облече бяла рокля и да се време във вярност на един мъж пред всичките си близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар