Свидетели на мелето с Гущеров: Беше нагъл и пиян като свиня! (лъсна и истината за джипа на Светлана – шокиращи разкрития)

Свидетели на мелето с Гущеров: Беше нагъл и пиян като свиня! (лъсна и истината за джипа на Светлана – шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Християн Гущеров отвратил клиентите в „Домби“, бил страшна гледка!

Страшна и грозна гледка – това представлявал Християн Гущеров малко, преди да се разрази мелето в Домби, разкриха очевидци на скандала. И признаха, че са отвратени от карикатурата, която видели със собствените си очи.

Християн Гущеров

Християн Гущеров бил жалка картинка и единствен виновник за мелето в Домби

Християн Гущеров дошъл в заведението с няколко приятели и разбира се, с охраната си. Започнал да пие или по-скоро да се налива така, сякаш кандидатства за рекорд в Гинес. Не след дълго вече бил пиян като свиня и напълно се самозабравил.

„Ако не го бяхме видели лично, нямаше да повярваме. Поркан, нафукан и заядлив – това беше прословутият Мечо. Без никаква причина, поне ние не видяхме такава, започна да се заяжда с хората от съседното сепаре.

Те се опитаха да парират атаките му и на няколко пъти му повториха да ги остави на мира и да си гледа живота. Той не само не ги послуша, ами започна да им крещи в изстъпление: „Кои сте вие, бе?! Знаете ли кой съм аз?! Знаете ли к’во ще ви се случи след малко“… Приличаше на умопобъркан“, разказват свидетели на цирка в Домби.

В един момент на хората им кипнало. Видели, че с добро няма да стане и скочили на Гущеров. Лиснали му една чаша в лицето и започнали да го пердашат, заедно с охраната му.

„Щяха добре да го подредят, за да се освести. Но тоя като се усети, мигом изтрезня и хукна да бяга. Комична картинка беше. Метна се в колата си – същата, която уж беше подарил на Светлана Василева. Даде газ, за да офейка, но се удари в полицейската кола, която беше дошла по сигнала“, спомнят си очевидците.

Тук всъщност става ясно не само, че синът на Добромир Гущеров има проблеми с алкохола, но и с истината. Защото де факто прехваленият джип Мерцедес, пред който Светлана позираше захилена като зелка, се оказа на негово име.

По документи наивното Светле няма нищо общо с возилото, което кандидат съпругът й купил от Америка. Прелюбопитно е каква ли приказка от 1001 нощ ще измисли плеймейтката сега, за да се опита да потули срама и резила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар