Бомба: Гала се пльосна чисто гола в снега! (голото й дупе запали мрежата – СНИМКИ)

Бомба: Гала се пльосна чисто гола в снега! (голото й дупе запали мрежата – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Гала и Стефан Николов взривиха социалната мрежа с това видео!

Водещата на „На кафе“ Гала и половинката й Стефан Николов го удариха на живот през уикенда. Те заминаха на любимото си място – луксозен комплекс край Разлог, където решиха да си направят програма за закаляване.

Гала

Гала за първи път зарадва зрителите с голата си задница

Гала се показа като по-смела и се кали дотам, че на зрителите й им паднаха ченетата. Водещата излезе чисто гола на снега и легна в него по корем. За части от секундата като събличаше халата си, се видя бюста й. А после феновете й изплакнаха очи в добре оформеното й голо дупе.

Както можеше да се очаква, операторът на видеото беше самият Стефан Николов. Той обаче без да иска и от недоглеждане, забрави да вдигне камерата малко по-нагоре и направи задницата на жена си достояние на цяла България.

Клипчето беше качено в Инстаграм, а впоследствие Гала коментира, че тук били на семейна почивка с приятели. Решили обаче да се погрижат не само за настроението, но и за здравето си и си направили ледени бани в снега.

„Това е един от начините за каляване на тялото и засилване на имунитета. Важно е обаче да се напомни, че преди да изляза на снега, хубаво се напарих в сауната. Добре е, когато предприема подобни действия, човек да знае какво точно прави и да познава здравословното си състояние в момента“, обяснява Гала.

Едно е сигурно – хиляди потребители много се зарадваха на яката й дупара. Която за годините й, наистина изглежда фантастично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар