Гена Трайкова: Искам някой да ме скъса! (новинарката шокира колеги с откровенията си – още подробности)

Гена Трайкова: Искам някой да ме скъса! (новинарката шокира колеги с откровенията си – още подробности)
Гласувайте за статията

Гена Трайкова вече доста време е без мъж и това й се отразило!

Водещата на Би Ти Ви Гена Трайкова сащисала колегите си от телевизията. Както знаем, тя вече доста време е сама и без сериозен мъж до себе си. И това й се отразило дотам, че направо откачала за мъжка ласка.

Гена Трайкова

Гена Трайкова изпушва без мъжка ласка, отчаяно си търси любим

Мине се не мине, Гена повтаряла, че иска някой да я скъса. „Ей как искам тоя да го скъсам!“, „Този сладур няма ли да ме тръшне на бюрото и да се почнем“, тези и подобни коментари тя подхвърляла като си пиела кафето с колеги. А повечето от мераците й били отправени към младоци от техническия екип на медията, съобщава вестник „Таблоид“.

Околните били потресени от щенията й, но не могат да й се сърдят. След Венелин Петков и Иван Георгиев, Трайкова не е помирисвала мъж.

„Тази жена явно е много самотна и изобщо не го крие. Постоянно повтаря, че има нужда от як и корав мъж, ако ще да е последен простак. В кафенето на Би Ти Ви не обсъжда предстоящите емисии, а единствено мъжки дупета“, разкриха служители от екипа на телевизията.

Припомняме, че Венелин Петков я заряза заради по-младата и красива Николета Маданска. А Иван Георгиев беше по-млад от Гена Трайкова и нещо не им се получи в комуникацията.

„He й върви нa гopĸaтa и тoвa cи e. Πpи тoвa положение cĸopo нe c някой оператор или осветител, aми и cъc зидap мoжe дa я видим и няма дa ce yчyдим. Гeнa бъpзa дa нe изтъpвe последния влaĸ, нo дaнo нe нaпpaви гpeшĸa“, коментират близки до обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар