Луна за Динко: Лъжец! Нищо не ми е превел, нито стотинка (ето какво заяви, а той изригна – виж тук)

Луна за Динко: Лъжец! Нищо не ми е превел, нито стотинка (ето какво заяви, а той изригна – виж тук)
Гласувайте за статията

Луна твърди, че не е взела и стотинка от Динко Вълев за очилата си!

Нито стотинка – нищо не била получила Луна от Динко Вълев за счупените си очила в Къщата на Биг Брадър. Това разкри самата певица, след като в медиите излезе информация, че ловецът на бежанци й е платил сумата от 1665 лева.

Динко Вълев

Луна отрича Динко Вълев да й е дал пари, твърди, че не е видяла от него нито една стотинка

Всъщност това е общата сума, която ямболията се принуди да даде на Луна, за да заплати любимите й цайси в десеторен размер. Преди дни той показа документ, в който изрично пишеше, че тези пари се удържат от хонорара му от шоуто.

„Не 1665 лева, а и още пари ще й дам, че да се радва тази. Не ща да се занимавам с луди. Аз тая сума за една вечеря в ресторант и дискотека я харча. Няма да ми накриви шапката, нито ще обеднея“, изказа се тогава Динко и дори се присмя на „бедната“ си бивша съквартирантка.

„Динко лъже, не ми е платил очилата по никакъв начин, камо ли в десеторен размер! Само си прави реклама на мой гръб“, писна пък тези дни Луна. Която заяви, че ако получи парите, ще ги даде за изграждането на нов храм в родното й село Вехтово.

Динко Вълев обаче не си оставя магарето в калта. Той моментално скочи бесен: „Всичко съм й превел, до стотинка. Да си провери сметката. Писна ми да се занимавам с Луна“, гневи се ловецът на бежанци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар