Скандал: Ани Цолова и Аделина Радева не се понасят от две години! (още подробности)

Скандал: Ани Цолова и Аделина Радева не се понасят от две години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ани Цолова и Аделина Радева не могат да се гледат и на снимка!

Старата и новата водеща на сутрешния блок на Нова телевизия не се понасят. Ани Цолова и Аделина Радева били врагини от цели две години. Това разкриха близки до медията източници.

Ани Цолова

Ани Цолова и Аделина Радева са врагини от цели две години

Причината е в болната амбиция на Радева да седне на стола на Ани Цолова в по-рейтинговата телевизия. Както знаем, Аделина беше кадър на БНТ. Но още щом разбрала, че Вяра Анкова се мести в Нова телевизия, направила и невъзможното да я убеди, че мястото й е в този екип.

Аделина Радева се слави отдавна с острия си език и серт характер. Тя обещала, че ще бъде хаплива, строга и непреклонна не само с гостите си в ефир, но и с колегите.

Единствен Виктор Николаев към момента бил ОК с назначението й, защото и той преди време е работил в телевизията майка. А двамата с Аделина били в добри, да не кажем и в близки приятелски отношения.

„На всички още им е криво за Ани Цолова, защото тя никога не е била надута или конфликтна личност. Обичаха и предпочитаха да работят с нея. Само на Виктор сега като че ли му е по-добре. Раздели се с една приятелка, но си върна другата и няма никакви проблеми“, коментират източници от кухнята на медията.

Колкото до Цолова, тя била бясна и обидена от лъжата на бившите си шефове. Които й обещаха ново лайфстайл предаване, но от него няма и следа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Ани Цолова и Аделина Радева не се понасят от две години! (още подробности)”

  1. Богдан Минков

    февр. 18. 2018

    Ани Цолова беше по-добра !

Добавете коментар