Шок: Коцето и Зорница Линдарева разменили телесни течности в кенефа на Биг Брадър! (ето какво скриха от очите ни)

0

Коцето и Зорница Линдарева го направили още в Къщата!

Страшен скандал е на път да избухне след шокиращото разкритие за Коцето и Зорница Линдарева. Които го направили още докато бяха в Къщата на Биг Брадър 2017.

Коцето
Коцето забрави, че е примерен съпруг и баща, и опука Зорница Линдарева в нужника на Биг Брадър

Истината разкриха хора от кухнята на шоуто като обясниха, че кадрите не са излъчени заради своята чудовищност и скандалност. Лично Константин се уговорил с продуцентите на формата да не го издънят, защото семейството му щяло да рухне с трясък.

„Жена ми Надя ще ме напусне на мига, моля ви не ме съсипвайте! Това беше една лудост и то породена от алкохола“, мрънкал Коцето. Който, преди да опука Зорница Линдарева в тоалетните, се напил като прасе. А и тя също не останала по-назад.

Както знаем, свалката между двамата се породи още от самото начало на Биг Брадър. А Зори неведнъж призна пред камерите, че не може да удържи на сексапила на Константин.

Коцето уж го играеше примерен съпруг и баща, но в момент на алкохолно опиянение, се предал пред прелестите на Зорница. Двамата разменили телесни течности в нужника и така олабили напрежението й страстите.

Оказа се, че това е и причината Джино Бианкалана да спечели шоуто, а не певецът. Мачото от Чикаго заплашил, че ще издаде пред всички какво е станало между Зори и Коце, което му гарантирало приза любима звезда на България.

Както знаем, Коцето и Линдарева не спряха с креватните си игрички и извън формата. Те неведнъж са засичани заедно и особено в други градове на страната, където се усамотяват по хотели.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.