Скандал: Митко Пайнера вдигна мерника на Ивана! (Изтри песните й от телевизията и топ музикалния канал)

Скандал: Митко Пайнера вдигна мерника на Ивана! (Изтри песните й от телевизията и топ музикалния канал)
Гласувайте за статията

Грандиозен скандал припламна между Ивана и Митко Пайнера

Митко Пайнера и Ивана са във война. Хитовата изпълнителка попадна под ударите на шефа си от „Пайнер”. Песните на примата на поп фолка изчезнаха от телевизия ”Планета”, както и от най-известния музикален канал Youtube.

Ивана

Митко Пайнера изтри Ивана

Феновете са в шок. Но досега никой не е коментирал скандала. Нито от димитровградската люпилня на чалга певици, нито от страна на изпрълнителката на хита „Шампанско и сълзи”. В края на миналата година Ивана и колежката й Глория не бяха поканени на концерта на „Пайнер” в Града на тепетата.

Двете певици винаги са били на уважение в компанията на инж. Димитър Димитров. Ивана винаги е закривала концертите на музикалната фирма.

Не се е говорило в гилдията, че тя и боса й да са имали някакви конфликти, дрязги и неприятности. Нито се е чуло, че Ивана има намерение да напуска фирмата, в която продължава да работи.

В последно време все повече певици напускат с двеста фирмата на Митко Пайнера. Това вече го направиха Камелия и Андреа. Камелия успешно се развива без боса си, а половинката на Кубрат Пулев разкри, че във фирмата има доста нередности. Както и че певиците не са на еднакво уважение, като някои се ползват с огромни привилегии, за сметка на други.

Джена също изригна наскоро срещу „Пайнер”. Въпреки че все още работи в „Пайнер”. Съпругата на Наско Стоев-Малкия Канар разкри как певиците се подминават ледено в коридорите на компанията и дори не се поздравяват.

Там цари само злоба, завист и никой с никого не общува. Каква е причината обаче точно творчеството на Ивана да изчезне от телевиизята и Тубата, никой не знае. Тепърва ще се коментират причините за това.

Очакваме в най-скоро примата на поп фолка да проговори за този скандал. Ивана винаги е подчертавала, че обича да нарича нещата с истинските им имена. И че не се страхува от нищо, а смело разговаря и за най-щекотливите проблеми и въпроси. Да видим сега как ще постъпи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар