Миро Каризмата прекалява със забранените вещества? (Певецът все по-неадекватен, задава ли се развод)

Миро Каризмата прекалява със забранените вещества? (Певецът все по-неадекватен, задава ли се развод)
1 (20%) 1 vote

Миро изглежда все по-неадекватен

Миро, по-познат като Миро Каризмата прекалява с „белото”. Известният певец става все по-неадекватен и с това шокира феновете си. Поп изпълнителят изглежда все по-напомпан с вредни вещества и блуждае с отнесен поглед.

Миро

Миро изглежда все по-неадекватен

Певецът редовно решава да си „напазарува” добро настроение и да увеличи емоциите си чрез забранените наркотици, коментират източници пред „Таблоид”. Миро имал характерните разширени зеници за хората, които употребяват „бело”, както и отнесения поглед.

„Миро тръгна през просото. Удари го на живот, купува си „бело” и добро настроение. Съпругата му Елена Златанова опъва в ресторанта си в Лондон, захранва му банковата сметка и той скучае. Затова си живее живота”, коментират източници.

Миро и Елена сключиха брак в съседна Гърция. Въпреки слуховете, че изпълнителя прескача и на двата бряга, те узакониха връзката си. Само че не живеят под един покрив. Тя живее и работи в Ангрлия, той живее и пее в България. Разделени са, макар че тя го подпомага материално, а той не спира да си купува „бело”.

Според слуховете Миро много искал да си има наследници, само че неговата Ели се дърпала. Тя искала да си гледа кариерата и изобщо не й било до сменяне на пелени и бебета.

Ресторантьорката милионерка не желаела да има ангажименти и да се занимава с бебета. Искала си свободата и не била готова да я жертва за нищо на света. Според клюките именно това нейно нежелание накарало Миро трайно да посегне на забранените вещества. Той все повече изпитвал желание да става баща и да си има деца.

Не се знае докога ще изтрае брака на двамата. Те не само не живеят под един покрив, но и нежеланието на съпругата на Миро да го дари с деца може да изиграе лоша шега на връзката им, прогнозират източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар