Орлин Павлов сащиса: Най-после призна защо няма жена и деца! (виж тук)

Орлин Павлов сащиса: Най-после призна защо няма жена и деца! (виж тук)
Гласувайте за статията

Орлин Павлов разкри истината за личния си живот и кое най-много го дразни у жените!

Красив, млад, популярен и обичан. Всички тези етикети отлично пасват на Орлин Павлов, който обаче странно как все още е сам. Без половинка до себе си и без изгледи скоро да създаде семейство.

Орлин Павлов

Орлин Павлов не иска ревнива и деспотична жена

Този път обаче певецът разкри истината и това, което най-силно го дразни у дамите около него. А може би то е и най-голямата причина все още да е ерген.

„В момента нямам жена до себе си. Много пъти популярността ми е ставала причина приятелката ми да се дразни и изнервя. Въпреки че аз лично смятам, че това зависи от самочувствието и опита на дадената жена. Аз не обичам ревниви жени. Ако тя е ревнива, ще си остане такава, аз няма да мога да я променя“, откровен е Орлин Павлов.

След което смая всички с признанието, че лично той не би се дразнил от красотата и славата на гаджето си, ако ги има. Нито от факта, че много мъже биха я преследвали. Свикнал бил със същото и отлично знаел за какво става въпрос.

Не одобрява обаче друго и това е непрестанната нужда на известните двойки да рекламират личния си живот. Особено в социалните мрежи, където редовно се постват дори снимки от тоалетната.

„Тези, които занимават публичното пространство непрекъснато с половинката си, нещо им куца в отношенията. Може би е нормално да си направите общо селфи някога, но непрекъснато да се пускат снимки от всяко местенце, на което хапват или се разхождат…

Какво ги интересува това хората?! Ако имаш някой до себе си, трябва да показваш любовта си към него, а не на другите хора. За мен това е нелепо, голямо позьорщина“, категоричен е Орлин Павлов.

Певецът признава, че вече е на възраст, в която иска да създаде семейство и дори да има дете. Време му било да стане баща, а и се чувства готов за това. Още повече, че самият той произлиза от истинско и сплотено семейство, което обожава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар