Еуфорията трая три дни: Гаджето на Десислава го удари на живот, заряза я сама с бебето! (скандални разкрития)

Еуфорията трая три дни: Гаджето на Десислава го удари на живот, заряза я сама с бебето! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Десислава и Благой Найденов винаги са били обсъждани заради разликата в годините им!

Всяко чудо за три дни, са казали хората и може би така е станало и при Благой Найденов. Еуфорията на гаджето на Десислава покрай раждането на сина им май попремина. И младият татко го удари на живот. Това разкриха близки до двойката източници.

Десислава

Десислава върти домакинството и грижите за бебето, докато гаджето й си вее байрака из улиците

Дни наред боксьорът е забелязван да фучи с колата си из столичните улици като обикновено това се случва по късни доби. В часови период, в който би трябвало да си е у дома и да се грижи за жена си и сина си Борис.

Явно обаче кака (или вече мама) Деси е поела щафетата изцяло и крак не подвива, докато полу наборът на Майки си вее байрака. Припомняме, че дни след раждането, Десислава призна колко добър баща е Благой Найденов и как й помага за всичко.

Днес обаче Малката Кобра се фука с позлатени дрешки из центъра на столицата и изобщо, ама изобщо не прилича на хукнал по покупки татко. Всъщност това бяха и най-големите опасения на близките на Десислава. Че в един момент разликата в годините им ще си каже думата.

Както знаем, Благой е по-близо до годините на първородния наследник на изпълнителката, отколкото до нея. Де факто с Майки го делят едва 2-3 години.

„Нормално е да не си е изживял младостта и да му се лудее. Но къде им беше акълът като решиха да се съберат, че и бебе да правят. Дано това да не е поредното разпаднало се семейство“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар