Кали крещи на мъжа си: Владо, ти си мърльо! (виж на какви истерии са подложени съседите им)

Кали крещи на мъжа си: Владо, ти си мърльо! (виж на какви истерии са подложени съседите им)
Гласувайте за статията

Кали и Влади се карали и крещели така, че кооперацията се тресяла!

Поп фолк дивата Кали може да е усмихната и лъчезарна с феновете си, но у дома е същинска хала. Темпераментният й и избухлив нрав вече е дошъл в повечко на съседите, които вдигнали ръце.

Кали

Кали не спира да овиква мъжа си Влади

Причината е в честите и неистови скандали между Кали и третия й мъж Влади. 42-годишната певица не си поплювала и често се чувало да нарича Владимир с „умилителното“ име мърльо.

Явно чаровникът не е много-много по подреждането и чистенето, а нервите на изпълнителката са опънати до краен предел. А и как да бъде иначе като сама си гледа трите момчета.

„Кали и Владо се обичат, вярно е, но като влязат във фаза се карат толкова зловещо, че направо ни е страх да им направим забележка за шума. Чинии се трошат, вика се кански, вратите се тряскат така, че ми се тресе дограмата“, жалва се съсед на известната двойка в квартал „Лозенец“.

Той признава, че само по коледните и новогодишни празници живеещите на адреса успели да си поемат малко въздух, тъй като семейството го нямало. Изнесли се да празнуват другаде и позволили на комшиите да си отдъхнат.

Припомняме, че Влади не е така богат като някой от другите мъже на Кали – Антон Краус например. Той работи в туристическа агенция и вади прилични пари. Но крайно недостатъчни, за да осигури луксозен живот на половинката и домочадието й.

От бившите си мъже и бащи на децата й, Кали не взима нито лев издръжка и това многократно е признавала самата тя. „Гледам ги сама и не взимам и лев от татковците. Но и не ги моля за нищо, така съм устроена, да се оправям сама“, категорична е певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар