Светлана Василева хвърли бомбата: Ето какво разкри за Християн Гущеров! (още подробности)

Светлана Василева хвърли бомбата: Ето какво разкри за Християн Гущеров! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Василева и Християн Гущеров с първото си общо интервю!

Светлана Василева и Християн Гущеров за първи път излизат заедно под светлините на прожекторите. Те дадоха своето „семейно“ интервю за известно столично списание. В което разкриха най-голямата новина – ще се женят.

Светлана Василева

Светлана Василева и Християн Гущеров ще се женят през лятото, след няколко дни вдигат грандиозен годеж в Бояна

Да, оказва се, че това не е мираж, нито блянове в русата глава на Светлана. Синът на Добромир Гущеров потвърди, че годежът му с плеймейтката ще бъде на 28 януари. А сватбата е насрочена за лятото.

До момента само близките им хора знаели за намеренията им, които вече са достояние на цялата страна. Дни, преди списанието да излезе на пазара обаче, Гущеров – младши претърпя скандален инцидент. А именно той бе задържан за 24 часа в полицията след меле.

Случката се разигра в столично заведение, където компанията на Християн се скарала жестоко с друга компания. След няколко обидни реплики и заплахи, боят настанал. А не след дълго дошла и полицията.

Според думите на Светлана Василева, Гущеров скочил на бой, за да я защити, тъй като отсрещните се държали грубо и непочтително с нея. Дори я наричали с обидни имена.

Вчера очевидци на екшъна пък говореха съвсем друго – че Християн се напил и започнал да се прави на интересен пред хората. Къде точно е истината, само двамата си знаят. Но познати на Светлето й пожелават в бъдещия й брак да няма подобни ексцесии и полицейски сирени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар