Шок в ефир: Мъжът на Аня Пенчева пожела дупето на Деси Стоянова! (виж какво изцепи и потресе водещата)

Шок в ефир: Мъжът на Аня Пенчева пожела дупето на Деси Стоянова! (виж какво изцепи и потресе водещата)
Гласувайте за статията

Половинката на Аня Пенчева – Ивайло Караньотов изправи косите на Деси Стоянова!

Водещата Деси Стоянова едва не си глътна езика в ефир, след като мъжът на Аня Пенчева й отправи неприлично предложение. Конфузната сценка се разигра днес в предаването, когато всички говореха по темата за насилието над жени и сексуалния тормоз на работното място.

Аня Пенчева

Мъжът на Аня Пенчева успя да опули водещата Деси Стоянова в ефир – щял да я тупа по дупето

В един момент Ивайло Караньотов се обяви против цялото това преиграване и жалване, което тръгна от Холивуд. И поясни, че всеки път, когато повечето шефове тупват по задника своите секретарки, те нито се дърпат, нито се обиждат.

„Дори обратното, това нещо допада на повечето от служителите. Защото е прието така, както е било направено – просто като обикновена шега. Ние не го чувстваме като тормоз, защото отдавна сме го приели като признак на симпатия и близост. Разбира се, не във всички случаи, но когато наистина е така“, коментира любимият на Аня Пенчева.

След което обаче направо потресе Деси Стоянова с въпроса: „Ако после зад кулисите аз те тупна по дупето, какво?! Ще се обидиш ли и ще го приемеш ли за посегателство в онзи смисъл“, попита Караньотов.

На което облещената Деси Стоянова моментално отвърна: „Разбира се! Няма да ми хареса категорично и няма да го позволя. Ама как може такова нещо, дори само да си го помисли човек“, отвърна Стоянова, след която се намеси и самият Сашо Кадиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар