Помните ли Кати: Певицата проговори за връзката си с кмета на Петрич! (още подробности)

Помните ли Кати: Певицата проговори за връзката си с кмета на Петрич! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кати беше свързана в любовна афера с кмета на Петрич!

Помните ли певицата Кати – чаровницата от зората на поп фолка, която може да нямаше убийствени гласови данни, но плени сърцата на феновете. И дори сърцето на Жоро Илиев, който беше сериозно влюбен в нея за известно време.

Кати

Кати искрено се забавлява на „новините“ за нея и любовниците й

От години Кати се изгуби от звездните небосклон и живее живота си спокойно и напълно нормално. Въпреки това обаче историите и измислиците за нея не спират. Последно тя беше вкарана във връзка с кмета на Петрич, когато молела за разрешително за откриване на бутик.

„Нямам връзка с никакъв кмет, а в Петрич не съм стъпвала от над 10 години. Никога не съм поддържала контакт с политици. Освен това родния ми град е Брезник, а не Петрич.

И освен това нямам никакъв бутик, нямам никакви магазини. Нито в София, нито в Петрич! Никога не съм имала!“, заяви категорично Кати, но не с обида, а през смях.

Певицата признава, че всички жълтини и клюки на нея не я дразнят, а искрено я разсмиват и забавляват. И това е така, защото е наясно със себе си и щастлива с живота, който води.

За Кати най-важното нещо е дъщеря й Джули. Двете са постоянно заедно, а докато момиченцето е на училище, родителката й можела да бъде засечена с приятелки по столични кафенета или молове.

Не е ясно обаче кой точно е мъжът до Катето, тъй като тя усилено крие личното си пространство и избягва да бъде улавяна от обективите на папараците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар