Стана ясно защо Алекс е изневерила близо 10 пъти на Даниел Петканов

Стана ясно защо Алекс е изневерила близо 10 пъти на Даниел Петканов
Гласувайте за статията

Даниел Петканов не е бил виновен, че са му сложили рога!

Александра Богданска вече е омъжена жена, но главният въпрос пред нея продължава да стои. Може ли манекенката да бъде само с Даниел Петканов или е създадена за грях?

Даниел Петканов и Александра Богданска

Алекс е имала своите причини да мами Даниел Петканов

Истината е, че Алекс е изневерявала на Дани заради родителите си. Те така и не одобрили връзката й с него, защото го считали за много несериозен човек, неспособен да бъде глава на семейство.

Александра е много зависима от мнението на майка си и баща си. Това се видя ясно по време на „ВИП Брадър“, където се скъса да плаче, че родителите й са против сватбата й.

Затова близо 2 години тя паралелно търсела друг мъж, който да се окаже по-подходящ за нея. В същото време обаче останала и с Даниел Петканов, защото наистина го обичала.

Лутайки се в търсене на друг, когото майка й и баща й ще харесат, тя навъртяла близо 10 бройки господа. Алекс почти си го призна в Къщата, когато каза, че не му е изневерила 10 пъти, но се замисли сериозно, което говори, че бройката е близка.

В крайна сметка обаче не можеш да се бориш срещу любовта. Дани и Алекс отново се събраха и дори се ожениха.

Откакто са женени, отношението на нейните родители е доста по-позитивно. Те вече са благословили брака им, което много е зарадвало манекенката.

Журналистът обаче също доста допринася за тази промяна. Той иска да избяга от образа на Лудия репортер и да бъде възприеман по-сериозно. Затова вече смята да се държи по-зряло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар