Жива рана: Мария в депресия заради сватбата на Гущеров и Светлана! (Виж гаврата на феновете)

Жива рана: Мария в депресия заради сватбата на Гущеров и Светлана! (Виж гаврата на феновете)
4 (80%) 1 vote

Мария не може да се примири с щастието на Светлана Василева и Християн Гущеров

Мария е в депресия заради предстоящия годежи сватба на бившия й съпруг и най-добрата й приятелка. Миньончето на поп фолка не може да се примири, че пухкавия бизнесмена замени толкова скоро. И че в леглото й в богаташкия му дом бързо-бързо се настани уж вярната й дружка.

Мария в депресия заради щастието на Хриси и Светлана

Мария все още се надявала двамата с Хриси да се съберат. Но изявленията на сина на екс червения депутат Добромир Гущеров, че плеймейтката е жената на живота му, направо я разбили. Това твърдят близки до звездата на „Пайнер”.

В Къщата на ВИП Брадър певицата ес опита по всевъзможни начини да очерни бившия си мъж. Дори изплака пред съквартирантите, че семейството му я оставило без кола, с които да ходи по участия. И че я натирили в нейното жилище, което било лишено от луксовете, в които се къпеше доскоро поп фолк дивата в богаташкия дом на Мечо в квартал „Бояна”.

Мария не е на себе си, след като разбра за годежа и бъдещата сватба на Светлана и Християн. Тя все още се надяваше, че двамата с мъжа си ще се съберат, но това не се случи. Макар че каза какво ли не по негов адрес, мислеше, че той все пак изпитва любовни чувства към нея. И след като видя неприятната истина, направо изпадна в депресия”, разкриват колежки на фолкаджийката.

Гласовитката от Стара Загора не коментира това, коуето се случва с Мечо и плеймейтката. Но със сигурност не й е много приятно. Феновете обаче не спират да се кодошат с нея в социалните мрежи.

Вероятно заради това, че поп фолк дивата толкова се хвалеше с охолството и глезотиите, с които я засипваше милионерския наследник. А сега те вече ще са притежание на друга.
„Със сигурност Мария страда и за джипа, който Християн Гущеров подари на Светлана”, кодошат се онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар