Насити й се: Веселин Маринов грубо натири Веска! (опипва танцьорки по заведенията – виж тук)

Насити й се: Веселин Маринов грубо натири Веска! (опипва танцьорки по заведенията – виж тук)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов заряза любовницата си Веселина Пеева!

Веско и Веска бяха дотук. Веселин Маринов би шута на любовницата си Веселина Пеева, при това доста грубо. Новината оповестиха близки до трубадура източници, шашнати от скоростния развой на събитията.

Веселин Маринов

Веселин Маринов натири Веска от живота и леглото си. Голямата им любов май се оказа чиста проба фарс

Оказа се, че голямата любов на певеца и държанката му от Добрич е изгоряла твърде бързо. С подвита опашка, Пеева си събрала багажа и се върнала обратно в родния си град. Докато Веско Потния го ударил на живот и хукнал да сваля танцьорки по заведенията.

Наскоро той е бил засечен в ресторант във Велинград, където юнашки подпийнал и започнал да опипва гърлите от шоу програмата. Какво е ставало по-нататък, историята мълчи.

Но е факт, че изпълнителят далеч не се оказа така романтичен, верен и предан, както го смятахме доскоро. На Веселина Пеева той се наситил бързо, а и му повлияли думите на близките.

По празниците Маринов завел Веска, за да я запознае със семейството си, но почти никой не я харесал. Разбира се, причината е напълно основателна. Фактът, че Пеева зарязала двете си деца, за да хукне да мачка чаршафите с Потния.

От друга страна и самият Веселин Маринов разочаровал любовницата си със своята стиснатост. Веска се надявала след като му се води жена да получи далеч по-големи придобивки от сорта на подаръци и пътувания, но уви. Май си останала само с чаршафите и емоциите от това да си легнеш със звЕзда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Насити й се: Веселин Маринов грубо натири Веска! (опипва танцьорки по заведенията – виж тук)”

  1. лили

    февр. 11. 2018

    БОМБА! Веско и Веска са се сдобрили и стягат сватба през май!!
    Наскоро разбрахме, че любовта на Веселин Маринов и Веселина Пеева от Добрич приключи. Преди време обаче изпълнителят и добричлийката Веска са заснети от папараците заедно пред мол „Парадайс“. Веска е забелязана с много пазарски чанти от известни марки магазини за дрехи, което показва, че естрадният трубадур е завел годеницата си на покупки. Според слуховете скъп годежен пръстен е забелязан на дясната ръка на Веска. По-късно влюбените гълъбчета са забелязани да влизат в център за организация за сватби. Дали Веско и Весак са си оправили отношенията и дали ще минат под венчилото скоро? Ще разберете в следващата статия!

Добавете коментар