Скандал: Галена бойкотира Пайнер! (певицата се „изплю“ на голямото парти на шефа си – виж тук)

Скандал: Галена бойкотира Пайнер! (певицата се „изплю“ на голямото парти на шефа си – виж тук)
Гласувайте за статията

Галена изобщо не се появи на голямото фирмено парти в Харманли!

Сладураната на Пайнер Галена буквално се „изплю“ и на фирмата, и на шефа си Митко Пайнера. Тя бойкотира така чаканото и ценено от инж. Димитров събитие. А именно фирменото годишно парти, което се проведе в заведение в Харманли.

Галена

Галена бойкотира шефа си Митко Пайнера по най-безцеремонния начин, каква ще бъде реакцията му

Както може да се предположи, присъствието на всички изпълнители е задължително. Не по договор, разбира се, но по неписани правила и закони. Въпреки това Галена го отсвири с пренебрежение. Така, както направи и на последните награди на телевизия Планета.

Припомняме, че тъкмо те я скараха с Преслава, която нагласено обра статуетките и наградата „Певица на годината“ за пореден път. А като нищо това е развалило и отношенията на Галена с Пайнера.

„Повече никога няма да отида на тази церемония! Взех това решение, защото вече не намирам смисъл. Работя усилено, за да съм изпълнител със собствен стил. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години.

Статуетките са важни за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа. Или за тези, които притежанието на статуетки храни егото им. А аз отказвам ангажименти, за да съм със семейството си“, заяви Галена.

Освен нея партито не уважиха още Константин, Галин и Мария. И ако Мара Отварачката може да кърши ръце по скорошната сватба на Гущеров и Светлана Василева, то за Коцето и Галин не е ясно какво им е попречило да отидат на тържеството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар