Страшен скандал: Даниел Златков лъсна по прашки в сайт за платени услуги! (шокиращи подробности)

Страшен скандал: Даниел Златков лъсна по прашки в сайт за платени услуги! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Даниел Златков потресе всички с тези снимки и предназначението им!

Българският Роналдо – Даниел Златков шокира обществеността. След прословутата ММА битка, в която футболистът надви актьора Атанас Михайлов, но получи заслужени подигравки и одумки, днес името му бе забъркано в супер скандал.

Даниел Златков

Даниел Златков потресе с тези снимки, публикувани в сайт за платени услуги

А именно – снимки на Дани Златков лъснаха в ескорт сайт. Което, в най-общи линии, ще рече сайт за платени услуги. При това, както сами виждате, мачото е облечен повече от странно. С прашки, които изкусително е повдигнал над бедрото си.

Видно е, че фотосите датират отпреди доста години. На тях Даниел Златков е значително по-млад, а и още не се е сдобил с поредицата от характерните си татуси.

Знае се обаче, че въпросният сайт е предназначен за ползване от мъже и от жени. Дори по-голям е броят на представителите на силния пол, които си поръчват платена любов.

Коментарите около новината са наистина безброй, но още не е ясно дали Дани Златков сам си е качил снимките в сайта. Или това е дело на някой, който цели да го злепостави. Сигурно е едно – снимките не са изфабрикувани, нито дело на фотошоп.

Припомняме, че Дани доста се дърпаше, когато във Вип Брадър му наложиха да изиграе ролята на обратен с Тото от СкандаУ. Докато рапърът прие всичко на шега и с усмивка, то Златков бая се цупеше и събуди подозренията на мнозина.

Остава въпросът как ли е реагирала жена му Агнес на снимките и цялата тази олелия покрай скандала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар