Ужас: Радина Кърджилова се самоубива! (това, което прави, не е нормално – още подробности)

Ужас: Радина Кърджилова се самоубива! (това, което прави, не е нормално – още подробности)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова вече не прилича на нормален човек!

Красивата някога актриса Радина Кърджилова вече е блед спомен. Настоящият вид на половинката на Деян Донков направо плаши и с право мнозина я обвиниха, че се самоубива.

Радина Кърджилова

Новата Радина Кърджилова не може да бъде приета нормално от повечето хора

Радина изглежда все по-страшно с всеки изминал ден. Тя буквално е станала кожа и кости, и очевидно няма намерение да спре. По лицето й дори вече няма онази свежест, енергия и младост, която пленяваше преди. То е изпито и хлътнало, със сенки под очите.

Оказа се, че в манията си за слабост и здравословен живот, Радина Кърджилова е навлязла в грешна и много опасна зона, която може да я разбие. Колегите й не спирали да повтарят, че трябва да се храни по-добре и да промени мисленето си, но тя не искала и да чуе.

Зрителите, които следят новия влог на актрисата в нета, също скочиха ужасени от това, което виждат. И не могат да приемат, че е нормално една млада майка да я кара само на вода, кафета и цигари.

„Някой да обърне внимание на Радина. Прилича на анорексичка. Това момиче не тежи повече от 40 кила. Каква е тази мания на жените да отслабват като скелети и да изглеждат повече от грозни?!

Това ли е представата ви за здравословно! Момичето трябва да се лекува. Жените обикновено напълняват, когато станат майки, а тя с двегодишно дете мяза на щека“, изригнаха фенове на Радина Кърджилова в интернет.

Спи ли люмимият й Деян Донков, че не й налее акъл в главата – ако тя е склонна да слуша някого, то това е само той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар