Бомба: Виж какво разкри Добромир Гущеров за мелето със сина си Християн! (още подробности)

Бомба: Виж какво разкри Добромир Гущеров за мелето със сина си Християн! (още подробности)
Гласувайте за статията

Бащата на Християн Гущеров – Добромир Гущеров не остана настрани от случилото се!

Въпреки че не е в България и от години живее в Австрия, бащата на Християн Гущеров – Добромир Гущеров не остана безучастен към инцидента с отрочето си.

Гущеров

Бащата на Християн реагира съвсем спокойно на случилото се с отрочето му и скандалния арест след мелето в Домби

Както знаем, преди дни бившият съпруг на Мария и бъдещ такъв на Светлана Василева участваше в среднощно меле в клуб Домби в столицата. На мястото бе повикана и полиция, чиято патрулна кола Християн успя да помете с джипа си като дал на заден.

Любимият на Светлана Василева категорично отказал да даде проба на дрегера за това дали е консумирал алкохол и какво количество. Което, по думите на очевидци в заведението, е било наистина като за рекордите на Гинес.

Заради тези свои провинения Християн е глобен с 20 лева за удара на колата и с 2000 лева за отказа си от проба. А шофьорската му книжка е била отнета за две години.

„Какво е станало, голяма работа. То хиляда човека отказват, какво от това“, така лаконично коментира Добромир Гущеров провинението на своя син Християн.

Гущеров – младши се оказа без обвинение за хулиганство в мелето, защото се оказа, че не участвал в него. Изплашен от ударите и ритниците наоколо, той просто пищял и се опитвал да избяга. Като оставил ръкопашните схватки на тези, които ги умеят – охраната му.

А уж се говореше, че самият той скочил като лъв, за да защити любимата си Светлана от нападките и обидите на хората от съседно сепаре.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Бомба: Виж какво разкри Добромир Гущеров за мелето със сина си Християн! (още подробности)”

 1. Гущера

  ян. 24. 2018

  Разкри, че от леке само леке може да произлезе

 2. милена

  ян. 25. 2018

  20 лева за потрошена полицейска кола ???? това е подигравка !! ще могат ли поне да ремонтират колата с тези пари ??? за отказ от дрегер ,в европейските държави те арестуват !!!! Какъв е този абсурд , няма ли закони в тази държава ???

 3. Радо

  ян. 25. 2018

  На мен нещо не ми стана ясно , уж отказал проба за алкохол , а пък му отнели книжката за 2 години .Но на какво основание , как ще докажат че е пил като той не е правил тест .

 4. Peso

  ян. 26. 2018

  Абе Миленче патрулката е одраскана и тия 20лв са много защото не се знае дали не си е била така. А Радо да прочете закона.

Добавете коментар