Мариана Попова удари кьоравото: Виж каква къща й купува Веселин Плачков! (още подробности)

Мариана Попова удари кьоравото: Виж каква къща й купува Веселин Плачков! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариана Попова спечели от тотото с мъж като Веселин Плачков!

Огромния джакпот удари певицата Мариана Попова. Но не от Националната лотария, а от любовта. Изпълнителката направо си е за завиждане с мъж като Веселин Плачков, с когото има връзка вече повече от година.

Мариана Попова

Мариана Попова удари кьоравото с мъж като Веселин Плачков – златен се оказа

Освен, че е млад, красив и талантлив, той се оказа и страшен кавалер. Както и супер отговорен мъж. Последната изненада, с която отвя главата на любимата си, е покупка на… чисто нова къща за двамата.

Влюбените все още избират мястото, на което ще живеят занапред, тъй като Попова настоява то да не бъде много шумно и пренаселено. А единственото, което Веселин иска, е в къщата да си направят огромна камина.

„Ще ми се да се прибираме вечер, да си палим камината и пред нея да си лежим, да пием вино и да си говорим. Мариана е жената, с която ми е било най-интересно да разговарям. Защото е умна, страшно интелигентна и с нея може свободно да се говори за всичко“, хвалил се пред приятелите си Веселин Плачков.

А самата Мариана Попова не крие, че такава любов не е изпитвала никога досега в живота си. Дори и с бащата на дъщеря си – Ханес, с когото така и не успяха да се оженят.

Припомняме, че преди години във Вип Брадър той й подари годежен пръстен, но след това не спираха да отлагат сватбата. Докато в един момент осъзнаха, че не само не желаят брак, но и съвместно съжителство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар