Дичо взриви: Ето защо не е искал дете от Диляна Попова! (още подробности)

Дичо взриви: Ето защо не е искал дете от Диляна Попова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дичо сам не може да повярва в какъв прекрасен баща се е превърнал!

Бившият фронтмен на група Д2 – Дичо ще застане пред камерите на „Търси се“ по Би Ти Ви. За да разкаже за новия си живот на семеен мъж и баща. И да увери света, че за него това е най-голямото богатство.

Дичо

Дичо и Диляна Попова бяха заедно с години, но той така и не пожела да създаде семейство с нея

„Дълги години ме беше страх да направя тази крачка и да стана баща. Сега това е моята основна мисия – всичко в живота ми се върти около Ариел. Все едно нищо друго не съществува, дори и аз самият“, признава Дичо пред водещите на „Търси се“ Нели и Меги.

Думите му моментално предизвикаха множество въпроси относно миналата му и доста дълга връзка с манекенката Диляна Попова. Както знаем, двамата бяха луди от любов един по друг и всички очакваха да се оженят.

Това обаче не стана, а по думите на близки до певеца източници, той просто е нямал такова голямо доверие на Диляна. „Обичаше я, но някак си винаги имаше едно наум, че може да скъса с него или да му изневери. Докато в Карина откри истинския човек, сродната си душа, с която да остареят заедно“, коментират източниците.

В предаването ще се появи и самата Карина, която лично ще разкаже що за птица е Дичо у дома и как се живее с него.

„Прекрасен е. Той не пропуска нищо от порастването на дъщеря ни и винаги има време за нея. Разхожда я в планината на чист въздух, готви й, играе си нея. Най-щастлив се чувства когато е с Ариел“, хвали го неговата половинка Карина, която признава, че се чувства истински щастлива и реализирана жена със семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар